• bangonglou2

Paraqitja e kompanisë

Prodhuesi i birrës Henan Pijiang Teknologjia Zhvillimi Co, Ltd

Prodhuesi i birrës Henan Pijiang Technology Development Co, Ltd ishte themeluar në vitin 2011. Kompania është e angazhuar për promovimin e birrës së pjekur mirë, e cila ka një shije të butë, një larmi shijesh, një birrë të shëndetshme dhe të gjelbër, si një pije kombëtare që mund të të pranohet dhe të konsumohet nga publiku. Ne gjithmonë i përmbahemi Internetit celular si industria e birrës në Kinë përmes kombinimit të Internetit celular plus pirjen e birrës, dhe ndryshojmë plotësisht perceptimin e publikut për birrën si një pije të ulët alkooli. Ne përdorim mënyrën e funksionimit zinxhir për të realizuar mbulimin e markës "krijues" për konsumatorët dhe komunitetet ...

Shiko më shumë
Pajisjet e birrës

Produktet tona

Kompania është e përkushtuar të promovojë birrën e pjekur mirë, e cila është e butë, e shumëllojshme, e shëndetshme dhe e gjelbër, si një pije kombëtare që mund të pranohet dhe konsumohet nga publiku.
Më shumë +
Lajme

Dinamika e kompanisë

Informacione mbi lajmet

Kultura e birrës

Të mësojmë një hile