• bangonglou2

Воведување на компанијата

Производителот на пиво Хенан Пијајанг, развој на технологија, копродукции, Рибар

Производителот на пиво Хенан Пијајанг Technology Development Co, Ltd е основана во 2011 година. Компанијата е посветена на промовирање на финото приготвено пиво, кое има нежен вкус, разновиден вкус, здраво и зелено пиво, како национален пијалок што може да бидат прифатени и консумирани од јавноста. Ние секогаш се придржуваме кон мобилниот интернет како кинеска пиво индустрија преку комбинацијата на мобилен Интернет плус пиво, и темелно ја менуваме перцепцијата на јавноста за пивото како пијалок со низок алкохол. Ние користиме режим на работа со ланец за да сфатиме покриеност на марката „пивара“ за потрошувачите и заедниците….

Гледај Повеќе
Опрема за пиво

Нашите производи

Компанијата е посветена на промовирање на финото приготвено пиво, кое е пријатно, разновидно, здраво и зелено, како национален пијалок што може да го прифати и консумира јавноста.
Повеќе +
Вести

Динамика на компанијата

Информации за новости

Култура на пиво

Да научиме трик